Cancel

Gebruiksvoorwaarden

Artikel 0.1 Contactloze levering

Bij Papa John’s NL is de gezondheid en veiligheid van onze klanten, het team en de lokale gemeenschappen altijd onze topprioriteit. We stellen het op prijs dat je vertrouwen in ons stelt en werken er hard aan om ervoor te zorgen dat elke dag de hoogste normen worden nageleefd.

We begrijpen ook dat we allemaal in onzeker omstandigheden leven. Daarom hebben wij binnen Papa John’s Nederland aanvullende maatregelen genomen om de reeds bestaande procedures te verbeteren.

Vanaf vandaag kun je kiezen voor ‘Contactloze levering’. Dit om nog meer gemoedsrust te creëren voor jou als klant. Deze dienst brengt geen extra kosten met zich mee en kan gewoon worden geselecteerd in het orderproces. De bezorger belt je dan bij aankomst en spreekt een afleverlocatie met je af. Hij blijft op twee meter afstand zodat jij je bestelling veilig kan ophalen. Om ervoor te zorgen dat de bezorging echt contactloos is, kunnen wij geen contante betalingen accepteren.

We zullen de situatie nauwlettend in de gaten blijven houden. Zo kunnen wij de allerbeste maatregelen treffen om jou en onze gemeenschappen van dienst te zijn. Expliciet degenen die onvermoeibaar werken om ons gezond te houden.

Artikel 0.2 – Papa Talk

Kijk op ‘Lees meer’ hieronder voor ‘Promotie: Krijg 25% korting op je volgende pizza’:

Lees meer

Bij het gebruiken van onze website accepteert u de algemene gebruiksvoorwaarden. De huidige online versie van de gebruiksvoorwaarden is de enige bindende totdat deze vervangen wordt.

Artikel 1 – Wettelijke informatie

1.1 Website (de website) is https://www.papajohns.co.nl

1.2 Editor (de “Editor”): LivePepper, SARL met kapitaal van 126 125.88 Euro’s, geregistreerd op 120 route des Macarons, WTC 2, 06560 Sophia Antipolis, France, RCS GRASSE onder SIRET 00020 495 233 249, gerepresenteerd door Antoine Monnier, als manager, tel: 04 92 38 September 82.

1.3 Ontwerp: LivePepper

1.4 Host (hierna “the Host”): LivePepper.

1.5 Registered Company: PJ Europe Group B.V. KVK 65385438. Vestigingsnr. 000034114548 te Noorddammerlaan 29, 1185XZ in Amstelveen.

1.6 PJ Europe Group B.V handelend onder de naam Papa John’s.

Artikel 2 – Toegang tot website

Toegang tot de website is alleen voor volwassenen. De uitgever heeft het recht om bewijs van leeftijd te vragen in het bijzonder bij gebruik van online bestellingen.

Toegang tot de site en gebruik zijn strikt voor persoonlijk gebruik. U gaat ermee akkoord deze website en de informatie hierop niet te gebruiken voor commerciële doeleinden, politieke doelen of voor welke vorm van commercieel gebruik dan ook, inclusief het sturen van ongevraagde e-mails.

Wij streven erna te allen tijde toegang tot de website te verschaffen tenzij in geval van overmacht of een gebeurtenis waar de publisher geen controle over heeft en het tijdelijk offline zijn voor onderhoudswerkzaamheden voor het ten goede komen van de werking van de website en de diensten.

Hierdoor kan de Publisher geen garantie geven over de beschikbaarheid van de site en de diensten, en de betrouwbaarheid van de transmissies en performances met betrekking tot de snelheid of kwaliteit. Verwacht is technische assistentie per telefoon of elektronische diensten met de gebruiker. De Publisher is niet verantwoordelijk als de website niet toegankelijk is en niet aansprakelijk voor de diensten van de website.

Verder kan de Publisher te allen tijde de website opzeggen of enkele van de diensten zonder voorafgaande kennisgeving en alle gevallen zonder recht op compensatie. De gebruiker erkent dit stemt hiermee in en erkent de gevolgen die dit kan hebben voor hemzelf of derden en zal dit niet op de Publisher verhalen.

Artikel 3 – De Website

Alle trademarks, foto’s, teksten, commentaren, illustraties, geanimeerd of niet, films, geluid, en alle andere apps die gebruikt kunnen worden om deze site te gebruiken en in het algemeen alle onderdelen die van deze website komen of ervan gebruikt worden of gereproduceerd zijn onderhevig aan de wetten van kracht ten aanzien van de intellectuele eigendom.

Ze zijn ten gehele eigendom van de publisher of zijn partners. Iedere reproductie, representatie of aangepast gebruik in elke vorm geheel of gedeeltelijk, inclusief computer applicaties zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de publisher is niet gerechtigd. Het feit dat de publisher niet direct procedeert na het vaststellen van een dergelijk ongeoorloofd gebruik betekent niet dat hij van vervolging afziet.

Met betrekking tot de bestel service op deze site; deze heeft alleen betrekking op het Nederlandse vasteland.

Artikel 4 – Website Onderhoud

Voor een goed gebruik van de website kan de publisher te allen tijde:

  • Stopzetten, tijdelijk stopzetten, of, gedeeltelijk, gebruik beperken of gebruik beperken tot een specifiek onderdeel van de site.
  • Informatie weghalen dat effect heeft op het gebruik of in overtreding van nationaal of internationaal recht of de regels is of m.b.t. nettiquette.
  • De site stopzetten voor updates.

Artikel 5 – Uw Account

Voor het gebruik van bepaalde onderdelen van de site heeft u een account nodig. Als u een account aanmaakt bent u zelf verantwoordelijk voor het handhaven van de vertrouwelijkheid van het account en uw wachtwoord en het beperken van de toegang. U bent verantwoordelijk voor al het gebruik dat voortvloeit uit uw account en wachtwoord. Bij het creëren van uw account dient u alle gegevens compleet en naar waarheid in te voeren. U stemt er mee in een anders account niet zonder toestemming te gebruiken. U dient de publisher direct op de hoogte te stellen van ongeoorloofd gebruik van uw account. Ondanks dat de publisher niet verantwoordelijk is voor het ongeoorloofd gebruik van uw account kunt u wel verantwoordelijk zijn voor schade die de publisher ondervindt van het ongeoorloofd gebruik van uw account.

De website verkoopt producten aan volwassenen die deze kunnen kopen met een credit card. Minderjarigen kunnen de website gebruiken maar niets kopen, geen account creëren of deelnemen aan aanbiedingen of promoties. De publisher behoudt zich het recht voor om diensten stop te zetten, accounts te beëindigen, informatie op de website te verwijderen of aan te passen of orders stop te zetten naar eigen goeddunken.

Artikel 6 – Inhoud van Derden

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle gebruikers, inclusief gebruikers die bijdragen aan video materiaal, informatie, en andere materiaal en diensten op deze site. De website kan verwijzingen bevatten naar websites van derden. De Publisher heeft geen zeggenschap over deze sites en is niet verantwoordelijk voor de inhoud en de privacy maatregelen en dergelijke van deze websites. Verder kan de publisher inhoud van derden niet bewerken of censureren. Bij het gebruik van deze website ontziet u de Publisher van iedere aansprakelijkheid van uw gebruik van de websites van derden. Als u deze website verlaat of informatie verschaft aan derden via deze site is zijn de privacy policy en gebruiksvoorwaarden van de nieuwe site van toepassing.

Artikel 7 – Verantwoordelijkheden

De verantwoordelijkheid van de publisher kan niet aansprakelijkheid worden gesteld voor het niet werken of onderbreking van de werking of het niet toegang kunnen krijgen, tot de site.

Gebruik van de site met hardware is uw eigen risico. U moet alles in werking stellen om uw hardware en uw data beschermen inclusief tegen virussen van het internet. U bent ook zelf verantwoordelijk voor websites en data die u ziet.

De publisher is niet aansprakelijk voor gerechtelijke stappen die tegen u worden genomen:

  • Door het gebruik van de site of service via het internet;
  • Als gevolg van het niet naleven van deze gebruiksvoorwaarden.

De publisher is niet aansprakelijk voor schade aan uzelf of anderen of uw eigendommen door gebruik van de website of connectie ervan en u doet afstand van ieder recht tot aansprakelijkheid aan de publisher.

Als de Publisher gerechtelijke procedures ondervind door uw gebruik van de site kan deze schade op u verhaald worden.

Artikel 8- Hyperlinks

Het implementeren van hyperlinks door u op alle delen van de site is ten strengste verboden tenzij u schriftelijk toestemming heeft gekregen.

De publisher is vrij om dit te weigeren zonder een reden op te geven. In het geval van toestemming mag deze te allen tijde van tijdelijke aard zijn en kan deze zonder reden worden opgeheven zonder kosten aan de publisher.

In alle gevallen moeten alle links worden verwijderd als de publisher dit verzoekt.

De publisher heeft geen controle over informatie verkregen via een link van de Website en het gebruik hiervan is daarom geheel op risico van de gebruiker.

Artikel 9 – Beeldmateriaal

Al het beeldmateriaal is ter illustratie. Er kunnen aan deze foto’s en dergelijke geen rechten worden ontleend en het uiteindelijke product kan afwijken van het beeldmateriaal op de website dat alleen een algemene aanduiding is en moet dus niet als aankoop richtlijn gebruikt worden. Lees de productomschrijving voor informatie over specifieke productkenmerken. Beeldmateriaal is geen onderdeel van het aankoop contract.

Artikel 10 – Internet gebruik

De gebruiker erkent de beperking van internet gebruik en erkent dat:

De publisher geen verantwoording neemt voor diensten die via het internet zijn verleend en geen controle heeft over de aard en kenmerken van data vanuit zijn servers.

De gebruiker erkent dat de via het internet verschafte data niet is beschermd, met name bij tegen mogelijke omleidingen. Alle communicatie die vertrouwelijk of gevoelig is, is de verantwoordelijk van de gebruiker.

De gebruiker erkent dat informatie op het internet kan zijn beschermd met eigendomsrecht.

De gebruiker is geheel verantwoordelijk voor informatie die hij raadpleegt, opzoekt en overdraagt via het Internet.

De gebruiker erkent dat de publisher geen controle heeft over informatie verkregen via het Internet.

Artikel 11 – Toepasselijk recht

Zowel de website als de gebruiksvoorwaarden vallen onder het Nederlandse recht waar de website dan ook maar gebruikt wordt. In geval van geschillen en er als geen overeenkomst bereikt kan worden zal een Nederlandse rechter bevoegd zijn de zaak te behandelen.

Artikel 12 – Bestellen en Annuleren van bestelling

De bevestiging van uw bestelling is een bewijs van onze overeenkomst om de producten te leveren nadat ze geheel betaald zijn. Als iemand anders de bestelling voor u maakt bent u er mee akkoord dat deze persoon uw volmacht heeft.

U kunt uw bestelling nog maximaal 45 minuten voor het begin van de bezorgtermijn wijzigen.

Wijzigingen van uw bestelling moeten direct met het restaurant en telefonisch worden gemaakt. Uw betaling zal worden geannuleerd en er zal een nieuwe betaling worden gemaakt.

De levertijd kan worden gewijzigd tot 45 minuten voor het begin van de bezorgtermijn. De tijd kan alleen worden gewijzigd als er beschikbaarheid is.

Bestelling kunnen tot 45 minuten voor het begin van de bezorgtermijn in zijn geheel worden afgezegd. We zullen uw betaling binnen redelijke termijn terugstorten.

Bij annuleringen binnen 45 minuten van het begin van de bezorgtermijn zal het volle bedrag in rekening worden gebracht.

Indien u betaalt met een creditcard wordt het bedrag op het moment van betaling gelijk gedebiteerd.

Artikel 13- Producten

Bijgerechten zijn beschikbaar onder voorbehoud, uw Papa John’s manager kan u alternatieven aanbevelen indien nodig.

Ondanks dat wij grote zorg besteden kunnen producten noten bevatten. De desserts en het ijs verkocht door Papa John’s kunnen sporen van noten bevatten.

Ondanks dat we de grootste zorg nemen om alle botten uit kip en ham te verwijderen kunnen sommige botjes achterblijven.

Bijgerechten, dranken en desserts worden alleen met een pizza geleverd.

Artikel 14 – Minimum bestelling

Er geldt een minimum bedrag per bestelling van €8.99 voor bezorgingen. Dit minimum bedrag van €8.99 geldt voor alle vestigingen, u zult een melding krijgen in uw winkelmandje als het bedrag te laag is. Bij de bestelling moet minstens een pizza besteld worden.

Artikel 15 – Bezorg- en Afhaaltijden

Ons doel is om de beste pizza bezorgservice service in de markt te zijn en dit houdt onder meer een uitstekende reputatie voor het op tijd leveren van de producten in, dus we beloven dat we op de tijd leveren. Helaas hebben we niet overal controle over en kunnen factoren als weer, verkeer en ziekte van personeel ons ervan weerhouden om dit te bereiken.

Afhaal bestellingen kunnen binnen 15 minuten in de winkel worden afgehaald.

Artikel 16- Uiterste Bestelling tijden

Als gevolg van vergunningvoorschriften kunnen we geen bestellingen aannemen minder dan 20 minuten voor sluitingstijd Dit geldt voor zowel afhalen als bezorgen. Klanten die in de winkel komen afhalen willen we graag adviseren om voor sluitingstijd hun bestelling te komen halen omdat we ze anders niet kunnen helpen. Voor vragen neemt u alstublieft contact op met de winkelmanager.

Artikel 17 – Algemene Voorwaarden Online aanbiedingen

Eventuele fouten of omissies in de verwoording van de aanbieding veranderen niets aan de mening of bedoeling en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Artikel 18 – Neem Contact Op

Voor vragen of product informatie op de website of over de website zelf kunt u contact met ons opnemen via: [email protected]

Artikel 19 – Spicy It Up Range

De Spicy Chicken Ranch, Spicy Bufallo Chicken en Special Garden Special worden uitgesloten van alle acties en deals.

Privacyverklaring